Økologisk MarkedsEvemts samarbejdspartnere og Sponsorer

Økologisk MarkedsEvent Aalborg siger en særlig tak til de ildsjæle/frivillige, samarbejdspartnere og sponsorer,  som har været medvirkende til at gøre Økologisk MarkedEvents Aalborg 2011 til en realitet, skabe opmærksomhed eller på anden måde har støttet op omkring eventen:

 

AZZURRA Nordkraft  (Klik på firmanavn for hjemmeside)

I disse fantastiske omgivelser er der skabt et internationalt spisested, med italiensk hjerte og sjæl. 130 pladser, en lækker terrasse og store og moderne køkkenfaciliteter, som kan bespise rigtig mange mennesker – både i restauranten, men også i de øvrige dele af kulturhuset, som ofte er besøgt af foreninger, klubber, organisationer, private og offentlige virksomheder m.fl.

Omgivelserne er med til at skabe en totaloplevelse af dimensioner, hvor lækker mad kan kombineres med koncertoplevelser, en tur i biografen og meget andet.

Biffen Nordkraft (Klik på navn for hjemmeside)

Biffen · Teglgårds Plads 1 (Nordkraft) · 9000 Aalborg · Tlf.             98 16 99 77         Se kort  |  Send e-mail

Aalborg City forening

Lille Kongensgade 6 9000   Aalborg  +45 98 12 83 33   +45 98 12 81 33     E-mail: info@aalborgcity.dk

 

Kontakt aalborg@merkur.dk Tlf.:  70 27 27 06 Bispensgade 16, 1. Postboks 550 9100 Aalborg

Som kunde i Merkur Andelskasse er du med til at gøre en forskel. Størstedelen af Merkurs udlån går til
områderne miljø og økologi, sociale projekter samt kultur og undervisning.
Den resterende del lånes ud til vores private kunder. Jo flere kunder vi har, des flere penge er der til at finansiere gode formål. På den måde er du som kunde i Merkur med til at tage et fælles ansvar. Læs mere om Merkur?

Foredrag med Bodil Søgaard
Bodil Søgaard, forfatter og tidligere forskningslektor ved Landbohøjskolen holder et foredrag om økologi, mad og sundhed med afsæt i bogen ”Hvad er det du spiser”

Foredrag med Birgitte Escherich
Birgitte Escherich er bl.a. kendt fra ”Ha’ det godt” programmerne på DR, og er forfatter til flere bø-ger ”Køkkenkræs og Kloge Kalorier”, Kloge Kalorier – Vægttab Med Sund Mad Der Mætter” samt ”Ha’ det godt! Sund Mad Helt Sikkert”. I foredraget vil Birgitte fortælle om Kloge Kalorier og Madspild. Birgitte Escherich er indehaver af Kostkompagniet.
 

Nordkraft Event

Bramweel Flyckt: Telefon: 99314180 - 20994180 Email: bf-kultur@aalborg.dk
 

Smagen af Nordjylland

Smagen af Nordjylland er et brand, som er udviklet af Rådet for Agroindustri.

Vores midler til at gennemføre kampagnen kommer fortrinsvis fra offentlige puljer samt sponsorater fra det nordjyske erhvervsliv

 

Vestergaard & Co

Vibevej 15 • 9500 Hobro • Tlf. 98 51 00 30 • info@vesco.dk

Økologisk Landsforening    Silkeborgvej 260     8230 Åbyhøj Tlf. +45 87 32 27 00  email.  info@okologi.dk
Økologisk Landsforening er et i dansk sammenhæng enestående fællesskab for landmænd, virksomheder og forbrugere. Vi er samlet om at styrke og udvikle den økologiske produktion af fødevarer i overensstemmelse med foreningens værdigrundlag

Aalborg Events Boulevarden 13 • 9100 Aalborg • events@aalborg.dk

Aalborg Kommune etablerede i 2001 et Eventsekretariat, hvis primære opgaver er at tiltrække, deltage i planlægningen og gennemførelsen af nye, store events. I 2008 blev venskabsby- og brandingsekretariatet lagt ind under Aalborg Events.