Stadeholdere Økologisk MarkedsEvent Aalborg 2012

Adolino

Adelino forhandler portugisisk vin, håndlavet keramik, portvin, oliven og olivenolie m.m.
Hos Adelino lægger vi vægt på at finde unikke vine af høj kvalitet og importerer direkte fra producenterne i Portugal.
Adelino har både konventionelle og økologiske produkter. (http://www.adelino.dk/Klik her for hjemmeside)

Aalborg Kommune - Sundhed og bæredygtig udvikling (Klik på navn for hjemmeside)

Kontakt Steffen Lervad Thomsen, Rantxausgade 13, 9000 Aalborg tlf. 99311922 email: SLT-sbu@aalborg.dk

Sundhed og Bæredygtig Udvikling er en tværgående forvaltning, der koordinerer og samarbejder med relevante aktører og derved bidrager til at håndtere de kommunale opgaver på tværs i kommunen.
Vision
Sundhed og Bæredygtig Udvikling sætter nye og tværgående opgaver på dagsordenen. Vi arbejder innovativt med opgaveløsningen i tæt samarbejde med såvel eksterne som interne samarbejdspartnere i kommunens forvaltningsområder.
 

Dansk Køle & Klimateknik

Dansk Køle- & Klimateknik ApS i Aalborg åbnede i 1987, og har siden været en virksomhed i konstant vækst. Vi levererer totalløsninger i køle og klimaanlæg, storkøkkener, displaykøleskabe, isterningsmaskiner, ventilationsanlæg, industritørretumblere og -vaskemaskiner, varmegenindvindingsanlæg og rustrfrit inventar over hele landet.

Biodynamisk Forening (klik for hjemmside)

Foreningen for Biodynamisk Jordbrug er for alle med interesse for biodynamisk jordbrug og fødevarekvalitet: landmænd, forhandlere, forbrugere, forskere m.fl.

Demeter-mærkerne er internationale garanti-mærker for kontrolleret biodynamisk dyrkning og forarbejdning. De biodynamiske regler, Demeterreglerne, er udarbejdet af Foreningen for Biodynamisk Jordbrug i samarbejde biodynamiske foreninger fra ca. 40 andre lande i sammenslutningen Demeter International. Reglerne omfatter både dyrkning og forarbejdning.

 

Grimm´s Hair Nature

Kontakt Bente Grimm, Sankelmarksgade 11, 9000 Aalborg tlf. 26 45 90 48 ‎email: bentegrimm@gmail.com

Frisør i Aalborg med øje for naturens økologisk produkter. Vi sammensætter selv vores hårkurer, shampoo og mange andre spændende naturprodukter. Vores shampoo er lavet på vores eget værksted i Aalborg.

Naturmælk

Naturmælk

 • Det økologiske andelsmejeri Naturmælk blev stiftet 1. maj 1994 på initiativ af en gruppe økologiske mælkeproducenter. Landmændene havde selv været med til at skaffe startkapital, så de kunne købe Broderup Mejeri, syd for Tinglev.
 • Mejeriet, der oprindeligt er fra 1887, er siden blevet renoveret og udvidet, senest med en ny administrations- og besøgsbygning i 2008.
 • Mejeriet producerer en række forskellige mejeriprodukter primært til det danske marked.
 • Butik Køster  (klik for hjemmeside)

  Kontaktoplysninger: Brit Larsen, Astrupsvej 746, Astrup, Hjøring tlf. 60288274 email: butikkoester@gmail.com -

  Den økologiske købmand, ”Butik Køster – det gode Alternativ”, der er beliggende på hovedgaden i Astrup ved Hjørring, er leverandør af en helt speciel honning, som er et resultat mellem to initiativrige foretagender: en økologisk købmand og biavler Bo Søttrup. Butik Køster sælger kun økologiske produkter, hvor fokus er på bæredygtighed og kvalitet. Udover at sælge dagligvarer til den almindelige husholdning til meget fordelagtige priser, forsøger Butik Køster at finde lokale leverandører af økologiske produkter, som kan sælges i butikken.

  Hos Butik Køster kan du bestille fersk, økologisk kød af høj kvalitet. Butik Køster lægger vægt på ærlighed og troværdighed i form af ærlig økologi til ærlige priser.

  Fair to wear

  Kontakt: Anne Sofie Moesner, Nørregade 29 9000 Aalborg. tlf.  xxxx emal: tie-min28@hotmail.com

  fair to WEAR – ny tøjbutik i Nørregade – med vægten lagt på økologisk, FAIRTRADE og bæredygtigt tøj for både mænd og kvinder.

  Falslevgaard (klik for hjemmeside)

  Kontakt Niels Fogel og Karin Vinsbøl. Hadsundvej 114 9550 Mariager. Tlf. 98583747 email: niels@falslevgaard.dk

  Kornets vej til mel
  "Det er en passion for mig, at kunne følge kornen, som bliver sået på marken, gror sig stor til at blive høstet og som tilsidst bliver malet til mel på vores moderne stenkværns mølle. Det er en fornøjelse at være medvirker i processen fra jord til bord."

  Greenway-Denmark (klik for hjemmeside)

  Kontak Søren Andreasen, Energivej 14 9300 Sæby. Telefon 98461555 Email: info@greenway-denmark.dk

  Alle greenway produkter bliver påviseligt fremstillet af reproducerende råstoffer, som bl.a. er rørsukker, majsstivelse, cellulose, træ og nedfaldne palmeblade.

  Overrask og forkæl dig selv, dine kunder og dine gæster med det fortryllende service og bestik fra greenway.

  Halkær Ådal  (klik for hjemmeside)

  Kontakt Edith Agerbo Halkjærvej 59 9240 Nibe tlf. 21742430 el. 9866900 email: info@halkjaerkrokokken.dk

  Økologisk fra Halkær Ådal er en sammenslutning af økologiske producenter i og omkring Halkær, og alle leverandører til Halkær Krokøkken, der ud over krodrift og koncertmenuer også driver en økologisk landhandel med daglig åbningstid om sommeren og hver torsdag resten af året. På markedet kan man møde et par af producenterne der både sælger egne produkter – kyllinger og ænder – og et bredt udvalg af økologisk kød og kødprodukter af gris,  limousinekalv der græsser engene ved Navn sø, Krondyr på engene ned til Limfjorden, lam på engene ned til Sønderup å.
  Det er foreningens mål at fremstille økologiske produkter,  som kan kombinere en stærk sundhedsprofil med smagsmæssige oplevelser, som bygger på de lokale råvarer.
   

  Vester Elkær (klik for hjemmeside)

  Kontakt Anna Solveig Skov Rosengreen, Anneksvej 20, Alstrup, 9640 Farsø tlf. 98 63 41 03 el. 29444114 email. info@vesterelkaer.dk

  Økologisk lammekød og fårepålæg fra hvidhovedet marsk får (gl. dyrerace bevaringsværdig) - grillpølser m. mynte el. brændnælde, spegepølser m. hvidløg el. chilli, samt røget fårefilé

  Anna Solveigs grønne logi - nyd Limfjorden fra både stueer og værelser

  Ideon Skovbutik (klik på firmanavn for hjemmeside)

  Kontakt Finn og Katrine Nielsen, søhusevej 46, HAmmer Bakker 9380 Vestbjerg tlf. 96383033 email: ieonskovbutik@hotmail.dk

  Ideon Skovbutik er et lille, økologisk bageri med tilhørende skovbutik og café, et land- og skovbrug med savværk samt terapeutisk klinik beliggende i de naturskønne Hammer Bakker nord for Aalborg. Det ejes af Finn og Katrine Nielsen, der har boet og arbejdet her siden år 2000.

  Det er dog først og fremmest bageriet, der danner grundlaget for virksomheden. Kerneproduktet er et særligt fuldkornsrugbrød bagt uden gær og surdej. Det er skånsomt mod sarte maver og kan spises af mennesker, der ikke kan tåle sukker eller lider af problemer med candidasvamp.

  Mettes Økologisk Grønsager  (klik for hjemmeside)

  Kontakt Mette Tholstrup Sørensen, Melkjærvej 211, Hellum 9740 Jerslev J tlf. 98834062 email. info@mettesoekologi.dk

  Mette er uddannet økologisk landmand og har siden 1990 dyrket grønsager. Vi holder til på en lille gård midt i Vendsyssel, der blev omlagt til økologisk drift i 1991. Vi vil gerne sælge direkte til den enkelte kunde, da vi synes det er vigtigt med en tæt kontakt mellem kunden og avleren. Siden 2005 har vi også leveret grønsager til vuggestuer og frugt til forskellige børnehavers frugtordninger. Som grønsagsavler er det dejligt at få mulighed for at præsentere at der findes mange forskellige grønsager.

  Mekur (klik på firmanavn for hjemmeside)

  Kontakt aalborg@merkur.dk Tlf.:  70 27 27 06 Bispensgade 16, 1. Postboks 550 9100 Aalborg

  Som kunde i Merkur Andelskasse er du med til at gøre en forskel. Størstedelen af Merkurs udlån går til
  områderne miljø og økologi, sociale projekter samt kultur og undervisning.
  Den resterende del lånes ud til vores private kunder. Jo flere kunder vi har, des flere penge er der til at finansiere gode formål. På den måde er du som kunde i Merkur med til at tage et fælles ansvar. Læs mere om Merkur?
   

  WOODSHADE ORGANICS (klik for hjemmeside)
  Mølle Skovly A/S

  Kontakt Lars Frederiksen, Vrinners Bygade 45 DK - 8420 Knebel. Tlf.: 86 69 49 66  email: mail@woodshade.dk

  Allerede i 1983, som de første i Danmark, begyndte vi at fremstille økologisk konfekt, baseret på marcipan, blød nougat, frugt og chokolade.
  Vores mål var og er, at fremstille konfekture af højeste kvalitet, uden tilsætningsstoffer og af råvarer fra de bedste certificerede økologiske producenter.

   

  Ny Lundgaard Ismejeri  (klik for hjemmeside)

  Kontakt Kirsten Kjærgaard, Randersvej 58, Hammershøj 8830 Tjele. tlf : 29 47 34 17 email: mail@kirstenkjaergaard.dk

  Økologisk Råvarer
  Alle råvarer til isen er økologiske. Mælken og fløden er fra vores egne økologiske køer. Æggeblommerne i isen er økologiske og pasteuriserede æggeblommer uden tilsætningsstoffer, hvorfor de har en kort holdbarhed. Alt isen er sødet med rørsukker. Frugt og bær til isen købes frisk hos lokale økologiske frugt- og bæravlere, og den eksotiske frugt købes hos Solhjulet. Vi forarbejder selv den friske frugt, for at være sikre på kvaliteten.
   

  Lille Raneladegaard (klik på firmanavn for hjemmeside)

  Kontakt JAnne og Gums Brændbyge , Øervej 7, Ebeltoft tlf. 61164732 - email. lilleraneladegaard@gmail.com

  Gedeost, kød fra køer, frilandsgrise og kødgeder

  Hjemme på gården øffer, bræger, kagler, vrinsker, muher og mjaver frilandsgrise, malkegeder, høns, heste, køer og gårdkattene efter gæsternes opmærksomhed. Det er med andre ord aldrig kedeligt at besøge vores livlige landbrug, hvor hele familien ofte er nødt til at give en hånd med i stalden, i jordbærsæsonen, eller når kartoflerne skal i hus.
   

  Æblegården Baksminde (klik for hjemmeside)

   Kontakt Susanne Thomsen, Skelgårdsvej 77A  9340 Asaa  Tlf. 98 85 10 25 el  60 19 85 email. baksminde@hotmail.com

  Som i de gode gamle dage - Æblegården Baksminde driver økologisk frugtplantage med høj kvalitet, intense smags-oplevelser og en lang holdbarhed.Frugten lagres efter gammaldags lagermetoder, hvilket betyder, at frugten gennegår en naturlig udvikling, sådan at frugten kan sælges når smagsoplevelsen er størst.

  Ækologisk Landsforening (Klik her for hjemmeside)

  Økologisk Landsforening er et i dansk sammenhæng enestående fællesskab for landmænd, virksomheder og forbrugere. Vi er samlet om at styrke og udvikle den økologiske produktion af fødevarer i overensstemmelse med foreningens værdigrundlag.

  Kost & Ernæringsforbundet (klik her for hjemmeside)

  Kost & Ernæringsforbundet søger politisk indflydelse og arbejder for at fremme interesserne for forbundets medlemmer inden for kost, ernæring og sundhed.